Elitmontage firar 10 år!

Tiden går fort när man har roligt. I år är det 10 år sedan Elitmontage startades och vi påbörjade vår resa och strävan mot att bli sydöstra Sveriges bästa fönster- och dörrmontör.

Garantier

Elitmontage arbetar uteslutande med kvalitetsprodukter och vi lämnar upp till 30 års garanti på produkterna vi säljer och alltid 10 års garanti på arbetet. Med den vetskapen kan du alltid känna dig trygg att handla med oss!

Miljö & hållbarhet

 Det är viktigt för oss att vår miljöpåverkan är så liten som möjligt. Alla fönster, dörrar och övrigt rivet byggavfall sorteras och återvinns. Vi jobbar enbart med kvalitetsprodukter som har bästa livslängd och kräver minimalt underhåll.

Affärsidé

Vi jobbar enligt ett helhets koncept med fönster- och dörrbyten. Från den allra första kontakten med kund, till hembesök, rådgivning, planering, uppmätning och offerförslag. Därefter monterar vi och sedan avslutar med städning och slutkontroll.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder alla våra kunder att delbetala sitt köp. Tillsammans med Wasa Kredit, erbjuder vi dig ett smart sätt att dela upp din fönsterinvestering. Istället för att betala allt på en gång kan du istället betala ett mindre belopp varje månad.

Samarbetspartners

Vi är diplomerade och certifierade montörer för Elitfönster, Velux och Diplomatdörrar med  flera. Vi arbetar enbart med de bästa för att kunna leva upp till våra kunders höga krav på kvalitet.

Elitbutiken

Elitbutiken står i startgroparna och är förberett att byggas vid handelsområdet Brofästet på Öland. Därifrån kommer vi bedriva e-handel och fysisk butik samt lager och kontor. Planen är att bli sydöstra Sveriges största showroom med fönster, dörrar och tillbehör!