Vi byter din dörr i Kalmar och på Öland med omnejd

Det är enkelt att byta ytterdörr med Elitmontage. Du väljer vilken dörr du vill ha och vi mäter och monterar. Vi erbjuder dörrar från nordens ledande leverantörer och du få allt monterat och klart av våra hantverkare.

Kontaktformulär

-Du kan också ringa oss direkt: 0707-10 20 90

Vi är experter på att installera och byta ut dörrar

Att välja dörr hör till ett av de viktigaste besluten i utformandet av ditt hus. Vilken typ av dörr du väljer – en klassisk spegeldörr eller stilfull designdörr – har stor inverkan på huset helhetsintryck. Dessutom finns det en mängd funktionella aspekter att ta ställning till; säkerhet, beständighet, lås, trycken och beslag.

Vi är specialister på dörrbyten och vi ger dig råd och tips om vad du ska tänka på när du köper dörr. Självklart hjälper vi dig dessutom med monteringen.

Så här går ett dörrbyte till med oss

Välj din dörr

Välj den dörr som passar just ditt hus. Vi ger dig tillgång till hundratals dörrmodeller från våra noga utvalda leverantörer. Därefter lämnar vi fastpris på dörr och montering inklusive färdigställande utvändigt och invändigt.

Kontrollmätning

Innan beställning gör vi en kontrollmätning hemma hos dig för att säkerställa att vi beställer rätt dörr och att måtten är rätt.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt dörrbyte.

Leverans & montering

På utsatt tid kommer vi och levererar och monterar din nya dörr. Alltid med full garanti.

Självklart tar vi med oss din gamla dörr och städar upp övrigt byggavfall.