Fönsterbyte i Kalmar och på Öland med omnejd

Vi på Elitmontage byter varje år hundratals fönster i Kalmar, på Öland och omkringliggande orter. Kombinationen lokalkännedom tillsammans med att vi är experter på de produkter vi installerar och även säljer, gör att vi kan hjälpa dig att fatta rätt beslut inför ditt fönsterbyte och att installationen blir så bra och problemfri som möjligt.

Kontaktformulär

-Du kan också ringa oss direkt: 0707-10 20 90

Vi hjälper dig hela vägen med ditt fönsterbyte

Vi på Elitmontage byter fönster i Kalmar och på Öland med omnejd. Vårt framgångsrecept bygger på att vi är lokala och är experter på de produkter vi säljer och monterar. Vi kvalitetssäkrar hela fönsterbytet, så att du kan känna dig trygg med att allt blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov.

Vi samarbetar endast med ett antal noga utvalda fönstertillverkare som uppfyller våra krav på kvalitet. Detta gör att vi kan ge dig möjligheten att känna dig trygg att välja de fönster som passar just din fastighet.

Vi garanterar att arbetet alltid utförs till överenskommet fast pris och med hela 10 års reklamationsrätt. Du kan när som helst kontakta oss under projektets gång om du har några frågor eller funderingar.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt fönsterbyte!

Det här ingår när vi byter dina fönster

Hembesök

Vi informerar om olika fönstertyper och diskuterar med er om vad som passar bäst för just ert hus. Vi gör även en enklare uppmätning av fönster för att kunna lämna en offert. Besöket är helt kostnadsfritt och givetvis utan köpkrav.

Planering

När du beställer fönsterbyte av oss får du en starttid för när monteringen ska genomföras. Vi förstår att det är viktigt för dig att arbetet sker enligt tidsplan.

Du ska känna dig trygg med att arbetet påbörjas och avslutas enligt vår överenskommelse.

Leverans

Till skillnad från många andra levererar vi dina nya fönster och material samma dag som vi påbörjar arbetet. Det kallar vi att ta ansvar.

Du behöver alltså aldrig vara orolig för att behöva ansvara för fönster i förväg.

Montering

Våra hantverkare är utbildade och experter på fönster. Det innebär att hela monteringen, inklusive foderarbete på insidan och plåtarbete på utsidan, är specialanpassat efter just ditt hus.

Städning, slutkontroll

Vi är medvetna om att vi arbetar i ditt hem, därför är det en självklarhet att vi alltid städar efter oss. Vi ser även till att gamla fönster, karmar och övrigt byggskräp transporteras bort.

När arbetet är klart går vi tillsammans igenom allting och gör en slutkontroll.

Garanti

När du anlitar oss för att byta fönster har du alltid 10 års reklamationsrätt på utfört arbete och material. Du kan när som helst kontakta oss under projektets gång om du har några frågor eller funderingar.